Turnschool Zeeland

Missie en Visie

Missie Onze missie is om meisjes in de wereld van turnen te begeleiden en te inspireren, en hen de mogelijkheid te bieden om hun talenten te ontwikkelen en te schitteren op nationaal en internationaal niveau. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin meisjes zichzelf kunnen ontdekken, fysiek en mentaal kunnen groeien, en de waarden van discipline, doorzettingsvermogen en teamwork kunnen omarmen. We zijn vastbesloten om kwalitatieve training en coaching te bieden, en om meisjes te ondersteunen in hun streven naar succes in turnwedstrijden.

Visie
Onze visie is om een toonaangevende turnschool te zijn, waar meisjes kunnen floreren en uitblinken in turnen op (inter) nationaal niveau. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin meisjes zich gewaardeerd en gesteund voelen, en waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot sterke, zelfverzekerde turnsters en individuen. Onze inzet voor excellentie in training en coaching zal leiden tot de ontwikkeling van getalenteerde turnsters die met trots kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Onze Waarden

Toewijding

We zijn toegewijd aan de groei en ontwikkeling van elk meisje in onze school, ongeacht haar beginniveau, en we streven ernaar om het beste in elke turnster naar boven te halen.

Uitmuntend

We streven naar excellentie in alles wat we doen, van onze training en coaching tot de prestaties van onze turnsters in (inter)nationale wedstrijden.

Teamwork

We geloven in de kracht van samenwerking en het opbouwen van sterke teamgeest, zowel binnen onze school als in wedstrijden

Respect

We koesteren respect voor elkaar, voor de sport en voor de normen van fair play in de turnsport

Veiligheid

We hechten de hoogste waarde aan de veiligheid en welzijn van onze atleten. We zorgen voor een veilige trainingsomgeving en bevorderen blessurepreventie