Welkom bijTurnschool Zeeland

Jong talent is altijd welkom bij Turnschool Zeeland! Wil je weten of turnen op topniveau iets voor jou is? Kom dan snel gratis een proefles meedoen! Dit kan elke donderdag van 16.30 tot 18.30 uur in de turnzaal aan de Dreesstraat 2 in Vlissingen. Stuur een berichtje voor meer informatie. Wie weet, word jij straks ook een turntopper!

Laatste nieuws

Wedstrijden Paasweekend

VLISSINGEN - 04 april 2022
Liefhebbers van het damesturnen op (zeer!) hoog niveau kunnen nu in Vlissingen hun hart ophalen! Turnschool Zeeland organiseert twee topwedstrijden in april 2022. Het is een van de weinige momenten dat het publiek in Zeeland turnen op dit niveau kan aanschouwen. Het toernooi in sporthal Baskenburg belooft een prachtig spektakel te worden. De wedstrijdvloer is ingericht met toestellen van Janssen-Fritsen, net als bij EK's en WK's, waardoor we met recht van internationale allure kunnen spreken. Bovendien is het niveau van de deelneemsters dit jaar hoger dan in alle voorgaande edities. Uit alle hoeken van het land komen turnsters op 2e paasdag naar Vlissingen. We hebben international turnsters speciaal voor ons turntournooi op bezoek. Het publiek kan de scores volgen op grote tv-schermen die bij elk toestel staan. Hoofdsponsor Hesters.nl is aanwezig met een stand met turnkleding van het befaamde Franse merk Christian Moreau.

Zeeuwse Kampioenschappen 2022
Op zaterdag 16 april is het de beurt aan de wedstrijdturnsters uit Zeeland. Door het organiseren van de Zeeuwse Kampioenschappen maakt de Turnschool het mogelijk dat verenigingen uit heel Zeeland deel kunnen nemen aan een prachtig toernooi! Het wedstrijdschema en indeling van de turnsters zijn bekend. wedstrijdschema ZK en indeling ZK.

Moreau Gymnastics Tour 2022
Op maandag 18 april is de Moreau Gymnastics Tour 2022. Het niveau dit jaar is ongekend hoog: de top van Nederland is aanwezig! Er wordt deze dag geturnd in de hoogste divisies. Diverse turnsters uit de top staan op de deelnemerslijst. Een unieke kans om zowel international als nationale top turnsters live te aanschouwen! Het wedstrijdschema en indeling van de turnsters zijn bekend. wedstrijdschema MGT en en indeling MGT.

Turninstuif
VLISSINGEN - 07 september 2021

Turnschool Zeeland en DIOS Oost-Souburg werken samen om jonge meisjes kennis
te laten maken met de turnsport en waar ze kunnen ervaren hoe leuk en spannend
het kan zijn. Dit gebeurd in de voorbereidingsgroep. In deze groep wordt de basis
gelegd voor het latere turnen, onafhankelijk van het niveau. Na het turnen in de
voorbereidingsgroep stromen de meisjes door naar een groep binnen DIOS of
de Turnschool Zeeland.Deze groep heeft weer ruimte voor het komende seizoen en houdt daarom
op zaterdagmorgen 25 september van 10.00 tot 12.30 uur een turninstuif voor meisjes geboren in 2014, 2015
en 2016.

Dus wil je kijken of turnen iets voor jou is, geef je dan op via Ledenadministratie Dios-Souburg o.v.v
Je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Nieuws

Samenwerking met Fysio-Care

VLISSINGEN

Turnschoolzeeland en Fysio-Care zijn een samenwerkingsverband aangegaan.
Dit houdt in dat Fysio-Care de paramedische begeleiding binnen Turnschoolzeeland verzorgt.
Er worden metingen bijgehouden om de sportprestaties te monitoren en te verbeteren daarnaast staat Fysio-Care bij met eventuele blessures of adviseren op voorkomen van blessures.